Нема на залиха

Трактор на акумулатор

8,450.00ден

Нема на залиха

SKU: 05116 Категорија

Опис

– За возраст: 36 + месеци
-Макс. Капацитет: 50 кг
-Патентично прилагодливо седиште (6 фази)
-Ротирачки патентиран управувачки систем
-Патентиран преден систем за алатки што се прилагодува според површината
-6 V батерија
-6 V полнач
-Погон 6 V
-Термопротектор (Заштита на кола од прегревање)
-Смарт прекинувачки систем (осветлен)
-Надворшно полнење (преку батерија) со полнач Прифатливо
кога -Повторно повлекување од сопирачката на гас
-Ергономски дизајн
-Суровина погодна за здравјето на децата без канцерогени материи