На попуст!
На залиха во главен магацин

Трамболина со Скалички 10ft (305cm) 2024

9,790.00ден

Опис

Максимална тежина до 120kg
примена за надворешен простор и приватна употреба
материјал галванизиран челик
подлога за скокање е отпорна за скокање на временски услови
Внимание не е наменето за деца под 3год
Карактеристики на трамболината: заштитна подлога со јадро од пена прекриено со долготрајна гумена навлака,60 галванизирани челични прижини, 6 горни и 6 долни галванизирани стубчиња, галванизирана челична рамка, пластични поклопци за горни субчиња и нокарки за долните стубчиња, заштитна мрежа со влез кој се отвара со патент.