Нема на залиха

Трицикл и баланс велосипед Smarty Pink – Chipolino

4,490.00ден

Нема на залиха

Опис

Smarty е погоден за деца над 1 година со максимална тежина до 25 кг ;
Мултифункционален производ што може да се вози на 2 различни начини – како балансер и трицикл;
Може да се користи како играчка за рамнотежа – детето седнува и ја движи играчката со нозете, балансирајќи само. Велосипедот е без педали, што безбедно ја развива ориентацијата и чувството на брзина кај детето, создава чувство на рамнотежа и безбедност, што доаѓа од постојаниот контакт на нозете на децата со земјата во секое време. Детето учи да балансира и да одржува рамнотежа при возење велосипед, да вежба различни движења (да сврти лево и десно), само да ја контролира брзината, во зависност од неговиот развој и подготвеност;
Може да се користи како трицикл – детето седи и ја вози играчката со педалите. Трициклот е дизајниран да ги подобри почетните вештини на детето поврзани со управувањето и координацијата на движењата на рацете и нозете при самостојно возење велосипед;
Воланот може да се прилагоди во висина на две позиции;
Smarty се трансформира многу лесно и брзо во своите различни варијанти благодарение на системот за кликнување на механизмите;
Smarty има посебно место за складирање на педалите под седиштето, така што тие секогаш се достапни;

Гумени гуми со висок квалитет кои обезбедуваат исклучителен капацитет на отпорност на абење;
Производот е достапен во шарена кутија погодна за подарок;
Играчката е произведена во согласност со барањата на европските директиви и безбедносните стандарди за играчки.

Големина на трициклот:
L 67 cm / W 46 cm / H 52 cm
Големина на рамнотежа:
L 67 cm / W 17cm / H 52 cm
Висина од седиште до земја – 30 см