Нема на залиха

Тротинет Cars – Dede

1,460.00ден

Нема на залиха

SKU: 03082 Категории ,

Опис

Со скутерот Dede Oyuncak Cars 4 тркала, децата ќе уживаат во летото во потполност.
Со скутерот Cars Scooer 4 Wheel, вашите деца ќе играат забавни игри со своите пријатели дома или во градината.
Благодарение на одликата што може да се преклопи воланот, можете да го преклопите скутерот кога децата не го користат; така што не зафаќа многу простор во куќата.
Препорачливо е да се користи со заштитни средства како што се шлем, подлоги за колена и лактни влошки додека децата возат на скутер.
Скутерот за играчки со 4 тркала им помага на децата да ги стекнат своите физички развој и возачки способности.
Многу е лесно да научите како да го користите со скутер Dede Toy Cars Scooter 4 тркала.