Нема на залиха

Тротинет Cool Mint – Byox

5,790.00ден

Нема на залиха

Опис

Детски алуминиумски скутер COOL со систем за брзо преклопување.
Полиуретански тркала со големина од 145 mm LED светла и лежишта ABEC-11.
NRB ергономски рачки со големина од 12 cm.
Рачка со широчина од 36 cm, која е прилагодлива во висина од 81 до 91 cm.
Вклучено во комплетот ѕвонче и LED фар.
Задна сопирачка, преден амортизер и страничен држач.
За деца на возраст од 8+ години, максимално оптоварување до 100 kg