На залиха во главен магацин

Тротинет Master Teal – Globber

5,370.00ден

Опис

Склопувачки тротинет со 3 тркала Ultimum е опремен со патентиран контролен систем што го олеснува прилагодувањето на радиусот на вртење на предните тркала. Тротинетот е направен во револуционерен елипсовиден дизајн. Се преклопува со притискање на копче лоцирано на дното на управуваќот во форма на буквата “V”.

Благодарение на продолжената платформа на тротинетот, можете да застанете со две нозе. Тротинетот е опремен со широки и силни тркала за стабилно и брзо возење. Воланот во облик на “V” има 6 позиции на висина. Овој тротинет е погоден за возрасни и деца на возраст од 5 години +.

Главни карактеристики:

Детски пол: за момчиња, за девојчиња
Детска возраст: од 4 – 14 години
Максимално оптоварување: 50 кг
Преклопување: Да
Опции: подесување на управувачот, ножна сопирачка
Број на тркала: 3
Материјал: полиуретан
Лежиште класа: ABEC 7
Големина на тркалото: напред 125 мм, назад 90 мм
Димензии и тежина:
– големина на платформата
ширина 15 см, должина 50 см
Висина на управувачот: 76-101 см
Тежина: 4,74 кг.

Може да ви се допаѓа и…