На залиха во главен магацин

Тротинет Primo Foldable Lights Teal – Globber

3,990.00ден

Опис

Тротинет со преклопување со 3 тркала, за деца на возраст над 3 години со лесен за употреба и безбеден патентиран систем на склопување со копче.
Широка платформа на тротинетот со армирана метална рамка на каросеријата, нелизгачки дизајн на платформата и екстра голема и широка интегрирана сопирачка.
Лесно и безбедно учење, благодарение на прекинувачката брава на управувачот ( за почетници и напредни)
Издржливост до 50 килограми.
Прилагодлив тротинет во висина во 3 степени.
Управувач во облик на буквата “Т” за деца на возраст од 3 до 6+ години.
Тркала со LED светла.

Може да ви се допаѓа и…