На залиха во главен магацин

Тротинет Primo Lime Green – Globber

3,370.00ден

SKU: 422-106 Категории: , ,

Опис

– Тротинет со прилагодување во 3 степени во висина, за деца на возраст над 3 години.
– Тротинет со 3 тркала со долга покриена задна сопирачка. Оптимизирана и особено широка сопирачка со висок праг на триење за заштита, супер амортизирачки PU тркала.
– Лесно и безбедно учење благодарение на прекинувачката брава на управувачот ( за почетници и напредни).
– Појачана платформа со издржливост до 50кг.
– Удобни и издржливи рачки

Може да ви се допаѓа и…