Нема на залиха

Тротинет Rendevous Black – Byox

3,190.00ден

Нема на залиха

Опис

Алуминиумски тротинет на преклоп.
145 мм x 30 мм PU тркала; Хромирани лагери ABEC-7;
Големина кога е расклопен: 75-89см.
Максимална носивост 100 кг.
Производот е погоден за деца над 6 години.
Прилагодете ја висината на рачката во три позиции.