Нема на залиха

Учам да читам и пишувам (Едукативни картички 3-6 г.) – Headu

750.00ден

Нема на залиха

Опис

Први искуства со читање и пишување.

Се состои од големи картички. Од едната страна на картичката има илустрација, а децата гледајќи ги и изговарајќи ги фонемите, ги поврзуваат со првата буква од зборот. На другата страна на картичката децата можат да вежбаат пишување, следејќи ги цртичките со коишто се напишани зборовите со употреба на маркерот. Маркерот е дел од комплетот и е со суво бришење.

Содржи: 25 двострани картички, 1 маркер

Едукативни придобивки:

● Пишување и читање на првите зборови

● Развој на фините моторички вештини

Произведено во Италија

Возраст: 3-6 г
Димензија на кутија: 13,5 x 18,8 x 4,7 cm
Едукативни придобивки: Пишување и читање на првите зборови; Развој на фините моторички вештини