Нема на залиха

Училиште за пишување Montessori – Headu

1,240.00ден

Нема на залиха

SKU: 8059591426968 Категорија

Опис

Научи да читаш и пишуваш на 3 начини!

Децата ги спојуваат сложувалките и го составуваат зборот во малите куќички, пишуваат зборови со помош на буквите, а потоа вежбаат самостојно да ги пишуваат со маркерот што е содржан во сетот. Играта е инспирирана според Монтесори методот.

Соодветно за возраст од 3 до 6 години.

Содржи: 72 букви, 3 табли – куќички, 18 делови за сложување, три мали табли, маркер со суво бришење и инструкции.