Нема на залиха

Vector трицикл – Chipolino Видео

7,360.00ден

Нема на залиха

SKU: TRKVE0201GT Категорија

Опис

Играчката е погодна за деца над 1,5 години со тежина до 25 кг;
Мултифункционален производ што може да се користи на 2 различни начини – родителот може да го турка детето или детето само го вози трициклот со педалите;
Кога се турка од возрасен, детето ги става нозете на потпирачите за нозе и педалите на предното тркало се деактивираат;
Настрешницата, рачката и безбедносните појаси се отстрануваат и трициклот може да се користи за поголемо дете;
Седиштето е прилагодливо на 2 позиции – во насока на патување и свртување кон родителот;
Седиштето е опремено со безбедносни појаси што се отвораат во средина;
2 позиции на потпирачот за грб;
Практична рачка за родителска контрола, која може да се прилагоди во висина;
Преклопен, отстранлив долен потпирач за подножје;
Голем стреа со прозорче;
Широко и удобно седиште со луксузна текстилна ткаенина;
Седиштето на сигурносен ремен со 5 точки со меки влошки на рамото;
Држач за чаши / шише;
Багаж на предниот дел и удобен ранец за додатоци на задниот дел од трициклот;
Специјално изработен волан;
Гумени гуми со висок квалитет кои обезбедуваат исклучителен капацитет на товар и отпорност на абење;
Сопирачки на задните тркала;
Брзо расклопување на задните тркала;
Предниот капак на тркалото кој ги спречува стапалата да не се чукаат во тркалото;
Преклопување на задниот дел од трициклот;
Задниот дел на седиштето се склопува за поголема компактност;
Брза и лесна инсталација на “кликнување” и отстранување на рачката за родителска контрола, предното тркало;
Играчката е произведена во согласност со барањата на европските директиви и безбедносните стандарди за играчки.