Нема на залиха

Воз на соларна енергија со шини – Hape

2,590.00ден

Нема на залиха

Опис

Зачекорете во иднината со овој комплет шини на соларна енергија. Локомотивата има свој соларен панел што произведува доволно електрична енергија за напојување на нејзините светла.

Број на парчиња: 37

(Забелешка: возот нема погон на соларна енергија)

Материјал: Дрво, пластика

Димензии: 62 x 44 x 15 cm