На залиха во главен магацин

Воз со 11 Делови

1,190.00ден

Опис

Содржи 11 делови: 8 шини и 3 локомотиви.
Има светлечки и звучни ефекти.
Потребни се 2 АА батерии кои не е вклучени во пакувањето.
За деца над 3 години.