Нема на залиха

Воз Со Шини, Кран И Премин – Hape

3,150.00ден

Нема на залиха

Опис

ДИЗАЈН СО МНОГУ ДЕТАЛИ: Реалистичниот премин на овој железнички комплет може да се отвора и затвора, за да се одржи сообраќајниот ред. Содржи и камион кипер, на којшто може да се натоварат магнетните контејнери.

ЗНАЦИ ЗА БЕЗБЕДНОСТ И ПРЕДУПРЕДУВАЧКИ ЖЕЛЕЗНИЧКИ СИГНАЛИ: Висококвалитетна дрвена играчка со безбедносни сигнали, за да ги научи децата за безбедноста на железницата

ДИГАЛКА СО МАГНЕТ: Ротирачки кран со магнет за дигање на товарот.

ИГРАЧКА ШТО ПОТТИКНУВА ЗАЕДНИЧКО И КРЕАТИВНО ИГРАЊЕ: Класична играчка што им овозможува на децата да комуницираат и да создаваат различни сценарија преку имагинативна игра на улоги и раскажување приказни.

ТРАЈНА И БЕЗБЕДНА: Дрвените делови се направени од висококвалитетно дрво и обоени со безбедни бои.

Содржи 34 делови.

Димензии: 72 x 20 x 52 cm

Материјал: Дрво, пластика

Внимание! Наменето за деца над 3 години.

Hape е еден од најголемите светски производители на дрвени играчки. Тие се водат од идејата дека иднината им припаѓа на нашите деца и создава играчки кои инспирираат игра, учење и истражување на светот во кој живееме. Сите производи ги исполнуваат, и почесто, ги надминуваат најстрогите меѓународни стандарди за квалитет и безбедност.

Вие исто така би сакале…