На залиха во главен магацин

Вртелешка За Креветче Next2 Dreams Крем – Chicco

3,290.00ден

Опис

Целосно компатибилна со сите chicco next2me производи.
Уникатен, пренослив електронски панел, кој може да се прикачи на количка.
Со 15 минути класична музика и бели звуци (чукање на срцето).
Во комплет со 4 меки играчки.3 во 1 next2dream вртелешка за креветче која одговара на сите chicco next2me модели.
Со 4 меки играчки, нежно ноќно светло и 15 минути смирувачки звуци, со кои вашето бебе ќе заспива секоја вечер.
Дозволете смирувачките звуци да ве следат на секое ваше патување, благодарение на електронскиот панел кој што може да се извади и да се закачи на количка.
Наменета од раѓање 0м+.