На залиха во главен магацин

Забавно Патче

890.00ден

Опис

🦆 ЗАБАВНА ПАТКА ЗА ТАНЦУВАЊЕ

🦆 ИГРАЧКА ЗА ПЕЕЊЕ И ТАНЦИ: Оваа забавна патка  танцуваат и пее 3  различни песни кои се смешни и возбудливи. Секој од нив има неверојатни светлосни ефекти кои го придружуваат танцувањето.

🦆 Нашата играчка за танцување може да го повтори она што го кажувате поради вградениот рекордер. Ова додава дополнителна забавна употреба на играчката и ја прави попривлечна за бебињата, малите деца и децата.

🦆 Таа внесува весело расположение во вашиот дом и предизвикуваат смеа. Децата ги сакаат! Сè што ви треба е USB кабел за полнење и вие сте подготвени да уживате во нивното смешно танцување.

🦆 СОВРШЕН ПОДАРОК