Нема на залиха

Заштитник повеќенаменски – Baby Jem

320.00ден

Нема на залиха

SKU: 900192 Категории: ,

Опис

• Овој производ е дизајниран да ги спречи децата да ги отвараат вратите на фиоките,ормарите,фрижидерите. Може да се користи на метал,дрво,пластика, ламинат и обложени површини. Се применува надворешно и е исклучително корисен производ.
• Димензии на производот: 18x4x1cm.
• Димензии на пакувањето: 10x30cm.