Нема на залиха

Заштитно Перниче За Грб Розево – Baby Jem

690.00ден

Нема на залиха

Опис

• Перничето се користи како поддршка и заштитник кај мали деца за заштита на главата и грбот при паѓање на детето. Перничето со своето внатрешно полнење со влакна помага да се минимизираат влијанието на ударот при ненадејни падови.
• Димензии на производот: 22x40x3cm.
• Димензии на пакувањето: 26x42cm.