Нема на залиха

Желка виножито – Sweet Cocoon – Janod

1,890.00ден

Нема на залиха

Опис

Вашето дете ќе ужива да шета заедно со оваа прекрасна дрвена желка со виножито „оклоп“ направен од 6 дрвени лакови.  Покрај тоа што може да се влече, со што ги поттикнува децата повеќе са движат, нејзните лакови можат да се претворат во убава креативна игра.

Оваа играчка е дел од колекцијата Sweet Cocoon, префинети играчки со бои инспирирани од тековните трендови и коишто нежно го поттикнуваат раниот детски развој.

Материјал: Дрво
Димензии: 19,2 x 8 x 11,5 cm
Возраст: 1+