Нема на залиха

4 сложувалки со прогресивна тежина – ДИНОСАУРУСИ – Janod

790.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст: од 4 години
Димензии на сложувалката: 20 x 20 x 0.2 cm
Материјал: Картон

4 сложувалки со прогресивна тежина на тема диносауруси. Секоја сложувалка е во различна боја на позадината, за да им помогне на децата да ги изберат соодветните делчиња. Исто така, сложувалките се направени од различен број на делчиња: 6, 9, 12 и 16 за го стимулираат напредокот. Димензија на сложувалките: 20 x 20 cm.