Нема на залиха

46 дрвени блокчиња во дрвена кутија – Goki

1,470.00ден

Нема на залиха

Опис

Квалитетна дрвена играчка за малите конструктори. Ја поттикнува фантазијата и ги подобрува моторичките способности.

Приближни димензии на блокчињата: 3 cm

Димензии на кутијата: 26.5 x 20.5 x 3.8 cm