Нема на залиха

5 Креативни активности – Janod

1,890.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст: 6-12 години
Димензии: 32 x 5.5 x 32 cm
Материјал: Картон, волна, пластика, пења / cardboard, wool, plastic, foam

5 креативни активности, совршено прилагодени за развој на концентрацијата и вештината на рацете:

1. пластика што се собира: комплет за создавање на 6 парчиња накит (2 бразлетни, 1 ѓердан и 3 прстени). Едноставно, обојте ги претходно исечените пластични форми, испечете ги во рерна за да се соберат и ставете ги на синџирчињата за да направите убав накит.

2 волшебни венчиња за украсување на вашата спална соба: 8 претходно исечени кукли за склопување и декорирање со помош на обоени дијаманти.

3 симпатични фигури на животни коишто се прават со 3 топки волна.

3 картички за мозаик: нумерирани картички за мозаици од плочки од пења во различни форми и бои.

3 карти за гребење со помош на дрвена игла за откривање на разни сцени од Пепелашка и Златокоса.

Упатство на 7 јазици (француски, англиски, германски, холандски, шпански, италијански и руски).

УПАТСТВО

Внимание! Не е соодветно за деца помали од 3 години. Постои можност од голтање и задушување поради ситните делови.

Наменето за возраст од 6-12 г. Неопходен е надзор од возрасен секогаш кога детето си игра со оваа играчка.