На залиха во главен магацин

Аква Парк со Лизгалка и Топ на Вода и Компресор – Bestway

29,990.00ден

Опис

Димензии: 448 x 311 x 266 cm
Максимална издржливост: 270 кг
Време за надувување: 2 минути
Аква паркот содржи лизгалки, ѕид за качување и базен
Кулата е опкружена со мрежа за поголема безбедност
Доаѓа со интегриран воден топ
Се одликува со ПВЦ облога
Има и распрскувач за вода за поголема забава
220 -240 волти