На залиха во главен магацин

Алат сет

790.00ден

SKU: 03230 Категории ,

Опис

Алат сет

* Возраст на употреба 36+ месеци
* 25 парчиња
* Суровини и боја погодна за здравјето на децата
* Помага при развој на имагинацијата додека детето се забавува
* Помага во социјализирање на децата
* Ја подобрува вештината на децата
* Суровина погодна за здравјето на децата без канцерогени материи

Пакувани димензии на производот: W: 5 L: 55 H: 33 Cm