Нема на залиха

Алат со 13 парчиња

850.00ден

Нема на залиха

SKU: 03359 Категории ,

Опис

Алат со 13 парчиња

-13 парчиња
– Помага при развој на имагинацијата додека се забавуваат дечињата
– Помогнете децата да се социјализираат
– Ја подобрува детска вештина
– Стилски изглед и ергономски дизајн
– Суровина погодна за здравјето на децата без канцерогени материи
Возрасна група: 3 години и повеќе