Нема на залиха

Автокран Жолт – Lena

3,200.00ден

Нема на залиха

Опис

Автокран LENA® GIGA TRUCKS,  3-фазна дигалка за подигнување до 105 см, кабел со продолжен кабел, ротирачка структура на кран од 270 °, со 4 потпори за подигање и 2 држачи за тркалата за стабилизација. Поцинкувани челични оски од 6 mm. Големина: 70cm. Погоден за деца од 3 години. Погоден за внатрешна и надворешна употреба.
Димензии: 71,12 x 38,1 x 81,28 cm; 3,76 килограми