Нема на залиха

Блокчиња за редење – Човечиња – Goki

1,490.00ден

Нема на залиха

Опис

Овие дрвени човечиња во форма на буквата „Х“ се инспирација и за децата и за возрасните. Нудат бесконечни можности за ѕидање и правење различни градби.

За возраст од 3 години
Димензии: 4.2 x 4.2 x 1.2 cm
Материјал: Дрво/Wood