На залиха во главен магацин

Буткалка Range 613W 12м+ сина – Jungle

3,490.00ден

SKU: 01080502 Категории: ,

Опис

Предвидено за возраст над 12 месеци
Максимална носивост на проодувалката до 23 кг
Звучни сигнали: музика, повеќе мелодии и / или звуци на мотоцикли
Багажник под седиштето за играчки