На залиха во главен магацин

Чаша Со Цевче Пластична 14м+ Неутрал Sport Cup Зелена – Chicco

590.00ден

Опис

рактично и лесно за пиење и кога сте надвор.

266мл 0% БПА*
* Во согласност со тековната легислатива во сила

ЗОШТО ДА СЕ ИЗБЕРЕ:
Мека силиконска цевка со капаче на лизгање, за да остане чиста.

Некапечки систем, лесна за користење и кога сте во движење.

Лесен двоен ѕид со изолација кој што помага течноста подолго време да се одржи ладна, без потење.