Нема на залиха

Цуцла силиконска за овошје Црвена – Baby Jem

450.00ден

Нема на залиха

Опис

• Овој производ е погоден за бебиња 6+ месеци со кој почнуваат да ги вкусуваат различните вкусови и воедно почнуваат да учат сами да јадат. Со силиконската цуцла секогаш вкусуваат свежо овошје. Овошните парчиња сместени во силиконската перфорирана комора се апсорбираат и на бебето му ги даваат хранливите состојки од овошјето. Може да се чисти во стерилизатор а може и да се чисти со топла вода и сапун.
• Димензии на производот: 7 x 13 x 4cm.
• Димензии на пакувањето: 13 x 22cm.