На залиха

Ќебе со играчка ирвас црвено кутија – Jungle

870.00ден

Опис

Новогодишна играчка ирвас и топло ќебенце црвено во кутија

Димензии на ќебе: 90 х 75 cm

Димензии на играчка: 25 cm