Нема на залиха

Детски Раскажувач На Приказни Headu

790.00ден

Нема на залиха

Опис

Поставете ги  сцените и играјте измислувајќи многу приказни. На располагање имате брошура со инструкции што содржи многу корисни предлози и забавни ликови.

6 сцени, 29 ликови

Димензии: 6,7 x 18,6 x 25,5 cm
Возраст: 3-6
Материјал: Картон
Едукативни придобивки: Слушајте и разберете • Изразување и раскажување • Имитација и анимација • Идентификувајте се во замислените карактери • Запаметете зборови и текстови