На попуст!
Нема на залиха

Дрвена Играчка Balancing Board – Viga

2,390.00ден

Нема на залиха

Опис

Баланс даската ќе им овозможи на децата да се забавуваат а и истовремено да се развиваат. Ќе научат да балансират, да ја одржуваат рамнотежата на телото стоејќи, клечејќи…
Но имагинацијата на децата работи постојано такашто даската може да се претвори во лизгалка, мост, тркачка стаза за автомобилите… што и да посакаат.
Со поставената врвка на едниот крај од даската децата можат да седнат во вдлабнатината и да се рпрепуштат додека некој ги влече.
Мултифункционален производ за забава со часови.
Димензии: 84 x 19 x 18.5 cm.
Возраст: 3+