На залиха во главен магацин

Дрвена Играчка Фарма – Tooky Toy

1,590.00ден

Опис

Комплетот вклучува кутија во боја и многу дрвени фигури.
Лесно се преклопува и пренесува. Фармата се отвора напред за полесен пристап до внатрешноста.
Го поддржува развојот на перцепцијата на боите и координацијата уште од рана возраст.
Погоден за деца над 3 години.