На залиха во главен магацин

Дрвена Играчка за на ѕид Крокодил – Viga

11,490.00ден

Опис

Crocodile Activity Wall Panel содржи 8 различни активности за развој на фини моторни вештини, координација на рака-око и описен јазик. Овој панел за деца е тестиран според највисоките потрошувачки стандарди. Сите 5 панели вклучуваат дупки за прицврстување и завртки за прицврстување за лесно склопување. Монтирајте го на вистинската висина за малите ученици! Украсете спални, училници, чекални или игралишта без да зафаќате простор на подот. Дајте им на децата место да платат заедно и да се дружат.
Вклучува: ударни инструменти, огледало, магнетно пенкало и топки, лавиринти, активности за нишки, ротациони парчиња и испреплетени запчаници. || Големина на монтирани панели: 6’2″L. Висината е 24″.
Димензија: 61 х 187 х 2 см
Тежина: 10кг