Нема на залиха

Дрвени блокчиња за играње „Виножито“-Goki

3,900.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст: од 3 години
Димензии: 34.2 x 26.2 x 4.1 cm
Материјал: Дрво/Wood

Изградете шарени и необични нешта со вашата имагинација и вештина.