Нема на залиха

Двоен песочник школка Blue – Paradiso toys

1,790.00ден

Нема на залиха

SKU: 703 Категории: ,

Опис

За зголемена забава во текот на летниот период.
Песочен базен, кој се состои од 2 школки.
Едната школка може да се користи за песок, а другата како базен и како капак по употреба, 1 сет = 2 парчиња.
Димензии:176 x 102 x 21 см
Возраст: 18+ месеци