Нема на залиха

Двострана Дрвена Табла – Janod

2,590.00ден

Нема на залиха

Опис

Оваа дрвена табла ќе му овозможи на вашето дете да ја изрази својата креативност на две површини. Едната е бела магнетна површина на којашто се пишува со маркер а другата страна е црна табла за пишување со креда. Лесно се транспортира и се става на нејзината нелизгачка подлога за да се постави на маса. Практична е, а додатоците се чуваат во подлогата. Содржи: две големи креди, маркер и сунгерче.