На залиха во главен магацин

Двострана Магнетна Табла 289 Делови

1,190.00ден

Опис

Оваа двострана магнетна табла за цртање ќе ја поттикне имагинацијата кај Вашето дете!
Карактеристики:
1. Двостран дизајн, бела табла и сложувалка.
2. Се брише, детето може да црта повторно и повторно.
3. Работење со броеви и учење азбука.
4. Развој на имагинација и когнитивни способности.
5. Развој на способност за рачно цртање.

Соодветна за деца над 3 години.

Може да ви се допаѓа и…