На залиха во главен магацин

Џип на Далечинско Жолт

2,290.00ден

Опис

Соодветен за деца над 3 години.
Автомобилот можете да го возите во сите насоки, фаровите светат при вклучување на возилото.
Потребни се 4.8V батерии (вклучени), и 2 1.5V за далечинското кои не се вклучени.

Вие исто така би сакале…