Нема на залиха

Едукативни картички – Запознај ја фармата – Headu

750.00ден

Нема на залиха

Опис

Откријте го возбудливиот свет на фармата со овие прекрасно илустрирани картички.

Со нив децата можат да играат на различни начини: да откријат предмети, или интересни детали на секоја картичка.

Задната страна од картичките е исто така илустрирана и претставува сложувалка постават делчињата со животни.

Материјал: Картон
Возраст: 2-4
Димензии на куријата: 13,5 x 18,8 x 4,7 cm
Едукативни придобивки: Откривање на надворешниот свет; Развивање знаења за животните и за растенијата; Разпознавање на различните типови на работа на фармата