Нема на залиха

Farmyard Dominoes Game – Ordchard toys

690.00ден

Нема на залиха

Опис

Цврсти, шарени картички кои ги развиваат вештините за совпаѓање и меморија. Погоден за возраст од 3-6 години

За возраст: 3-6 години
Материјал: 100% рециклирана хартија/100% recycled board