Нема на залиха

Форми и бои – Монтесори игра – Headu

1,140.00ден

Нема на залиха

Опис

Оваа забавна, оригинална игра ја развива просторната свест кај малите дечиња. Користејќи ги трите различни рамки, децата се забавуваат сортирајќи ги формите, препознавајќи ги боите и составувајќи ги сложувалките, од најмали до најголеми.

Оригинален метод приспособен за мали деца ● Повеќе начини на играње ● Супериорни материјали

Содржи: 3 рамки, 9 форми со прогресивна големина (3×3), 9 сложувалки

Соодветно за возраст од 2 до 5 години

Димензии: 28,5 x 25,5 x 6,1 cm

Матријал: Картон

Headu – Италија