На попуст!
Нема на залиха

Седиште за Автомобил Future Isofix I, II, III – Free On

5,820.00ден

Нема на залиха

Опис

Безбедно и удобно седиште за автомобили што ќе обезбеди безгрижно и насмеано возење во семејството е единствениот вистински избор кога е во прашање безбедноста на детето. Обезбедете максимална безбедност и удобност на вашето дете со индивидуално прилагодување на седиштата на автомобилот; 8 различни висини на потпирачот за глава (5 во Група I и 3 во Група II и III), 2 позиции на потпирачот за грб и наклон и целосно прилагодување на безбедносните ремени од пет точки. Седиштето на автомобилот може да се вклопи во возилото на различни начини: • Група I – со водичи за Isofix и трето прицврстување или со сигурносен појас на возилото, • Група II / III – со водичи на Isofix или со сигурносен појас на возилото. Едно столче – бесконечно нови искуства.

Карактеристики: 

 • Погоден за деца од 9 месеци до 12 години
 • Погоден за деца од 9 до 36 кг
 • Безбедносен ремен со пет точки
 • Прикачување на детето со појас за во автомобил
 • Сертификат (стандард): ECE R44 / 04
 • Одмор на глава за прилагодување на висина (8 различни висини)
 • Потпирач за грб прилагодлив на две позиции
 • Дополнителна странична заштита: да
 • Упатство за инсталација
 • Систем за монтажа на изофикс
 • Можност за прицврстување на седиштето на автомобилот на автомобил со сигурносен појас
 • Покривка што може да се одвои и капакот за перење