Нема на залиха

Funny Pizza – Art Craft

320.00ден

Нема на залиха

Категорија

Опис

Овој сет придонесува за развој на умешност и имагинација на детето.
Вашето дете ќе може лесно да ги направи формите што ги посакува со разни калапи.
Погоден за деца на возраст од 3 и повеќе години.