Нема на залиха

Глодалка Прстен – Chicco

290.00ден

Нема на залиха

Опис

Глодалка со гел, прстен, достапна во две бои.
Глодалката исполнета со гел помага во болниот процес на избивање на забчињата. Да се разлади пред да се даде на бебето, поради подобар ефект. Ги лади десните и ја олеснува болката.
При нарачка, во забелешка пишете ни за која боја се одлучивте.