На залиха во главен магацин

Гнездо Беби Сиво – Три Другара

2,790.00ден

Опис

• Се употребува од раѓање

• Мултифункционално перниче, лесно преносливо, практично
• За доење, додека бебето спие или игра, ја има топлината што ја имало во мајчиниот стомак
• Направено од 100% памук
• Внатрешно полнење 100% полиестер
• Дното на гнездото може да се одвои од перницата, за да може да се употребува и како перница за доење
• Сите надворешни делови се вадат за лесно одржување

• Димензии на гнездото 75*40см
• Димензии на перницата за доење 215см должина, дебелина 11см