Нема на залиха

Меки коцки Сини – Pilsan

1,090.00ден

Нема на залиха

SKU: 03435-2 Категорија

Опис

Возраст на употреба 12+ месеци
50 см² Ширина / 10 мм. висина
4 парчиња плочки за игра
Вкупна инсталирана површина 100cmX100cm = 1 m²
Сосема безбедно, меко игралиште за дома или двор, но и за базен за децата да играат безгрижно
Суровина погодна за здравјето на децата без канцерогени материи

Производство: Pilsan Турција