На залиха во главен магацин

Греач И Стерилизатор За Шише Дигитален – Chicco

5,890.00ден

Опис

Со практичен додаток на кој може да се стави шише или тегличка.
Со дигитален диспеј и аудио аларм.
Со можност да се програмира загревањето, со тајмер. 12 програми за загревање.
Го загрева и го одмрзнува млекото и бебешката храна за само неколку минути. Помага да се зачуваат хранливите состојки на млекото, благодарение на постепеното загревање. Компатибилен е со сите шишиња на Chicco. Производот може да се користи и како стерилизатор. Стерилизацијата трае 5 мин., уништува 99,9% штетни бактерии. Доколку не се отвори стерилизаторот, предметите остануваат стерилизирани 24 часа.